Förändring

På bara ett ögonblick har den klart lysande solen som värmt min kropp försvunnit bakom stora moln, den klarblå himlen upphört att synas, vinden förvandlats från en svag fläkt till blåst som tar tag i grenarna och regn har ljudligt börjat smattra mot marken och bildar snabbt pölar. Jag som tidigare låg och njöt i trädgården med en bok i handen tar skydd inomhus. Men lika mysigt är det, att sitta och ha regnet som bakgrundsmusik till en favoritbok.Fredag

Pizza. Söt kille. Igen. Vackra ögon. Massa människor. Alldeles vid havet. Turister. Varmt och sol. Båtar. Livemusik. Takida. Europe. Vin. Trevligt sällskap. Solnedgång. Chill. På en filt i gräset. Barfota. Fortfarande varmt. Det är sommar. Det är fredag.


Hela familjen bor i trädgården

Den här lilla kotten bor med sin familj under lekstugan i mammas trädgård. Här tar den en eftermiddagslur i solen.Bästa cafét?

Vilket är det bästa cafét i Malmö?
-Simpan på Simrishamnsgatan 3, får jag som svar när jag för två år sedan ställde frågan till en kille under inspelningen av "Three Days In Malmö". Men det skulle ändå ta mig två år innan jag själv besökte stället. Igår var jag och syrran där och tog en kaffe. Det var litet och riktigt mysigt med härlig inredning. Där kommer det minsann bli fler koppar kaffe!
I Folkets park hade vi pickninck med jordgubbar och choklad i det fantastiska sommarvädret och hälsade såklart på de söta Kängururna och sköldpaddorna. En sväng om Entré blev det också där Anglica shoppade lite kläder.
När jag sen skulle vinka av Henne på tåget fick jag för mig att hänga med själv, så nu blir det några dagar i vackra Varberg.


Över Östersjön

Utanför fönstret ser jag de höga vågorna komma emot oss innan jag känner hur de lyfter hela fartyget flera meter upp för att sedan låta det slås ner mot vattenytan med en kraftig duns. Varje gång kittlar det i magen och jag tror för ett ögonblick att jag är på liseberg. Himlen är grå och täckt av moln men här och där ser man silverstrimmor glittra på havet där solen lyckats titta fram. Vi har just lämnat Simrishamn och det är underbart att befinna sig på denna katamaran och omslutas av det fantastiskt vackra, stora blå och känna vågorna. Efter ett tag lämnar vi kusten och girar babord, vågorna slår nu mot sidan och jag kastas hit och dit. Gamla dyningar ligger kvar i vattnet och det blir bara värre och värre. Ungefär halvägs är jag inte alls lika road och känner hur åksjukan börjar smyga sig på. Med ögonen stängda längtar jag bara tills vi är framme. Och fram kommer vi tillslut. Bornholm var vackert och mysigt med de små husen och gatorna :)
Slovenska tjejer

Igår eftermiddag anlände två trevliga tjejer från Slovenien. Jag mötte upp dem på storgatan i regnet för att sedan bege oss hem till mig där film och glass väntade. Imorgon tar de sig vidare till Jamboree i Rinkaby.

Nu har jag blivit sen till trekaffet hos Astha. Dags att dra!

Katter och hundar


Det regnar katter och hundar ikväll.

Kors!

Jag blev nästan förvånad själv när jag igår plötsligt fick ett infall och registrerade mig på blogg.se. Det hade jag aldrig trott. Tvärtom, har jag länge gått och trott att jag för alltid kommer vara en av dem där få som inte bloggar. Men som nästan alltid blir det inte som man tänkt sig. Kanske har jag blivit för påverkad av alla dessa bloggare. Kanske har jag insett att det är ganska skönt att skriva av sig lite. Kanske kan det vara kul för andra att läsa det som kommer att publiceras här. Här sitter jag nu i alla fall. Här kommer väl som i så många andras bloggar klottras ner lite av vad som händer i livet, som sånt där meningslöst som vad jag åt till frukost till exempel.

Fred

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0