En stund då livet känns sådär underbart

Sitter hos Love i Jämshög, har fönstret öppet och hör fåglarna kvittra, ute skiner solen och det är underbart skönt. Frukosten förtärdes ute på bänkarna utanför uggleboda i det strålande vädret. Man glömmer bort att det snart är november. Alla är lite sletna efter gårdagens dunderfest, en fest i äkta jämshöganda ;) Snart ska jag iväg till Karlshamn och träffa Per, alltid lika trevligt.

Vi ses!

På äventyr med små människor

Kom till Simrishamn ikväll efter några dagar i Varberg. Mina småkusiner följde med mig dit, första gången dem var där. Där har vi bl a haft utflykter, ätit god mat, räddat en fågel och haft kalas, jag har ju hunnit fylla år. Fick ett jättefint armband, presentkort, de sista tallrikarna till min servis, en extern hårddisk och ett bautafint örhänge i trä (desert iron wood) som min pappa har gjort alldeles själv till mig :)

Det inte lätt att ha två barn att ha koll på alltså, aldrig en lugn stund, hela tiden måste man se till så dem har jacka på sig när dem går ut, att dem inte blöter ner hela badrummet när dem tvättar händerna (eller vad dem nu gör, seglar i handfatet?), mata dem flera gånger om dan, lägga dem på kvällen, säga "nej vi kan inte köpa alla leksaker du pekar på för jag är inte miljonär" tusen gånger, men ändå fattar dem inte.
Men visst har det varit kul och vi har haft jättetrevligt och jag gör gärna om det igen. Men är ändå oerhört glad över att det inte är mina ungar och att jag kan lämna tillbaka dem när jag vill haha och kunna leva mitt lugna, fartfyllda spontana liv.

Imorgon blir det Blekinge och maskeradfest :) Minns vår första maskeradfest där, det var grejer det, och på måndag kommer det främmat från Stockholm.

Godnatt!


Hasta luego mi amigo..

Live your life positive. Ja så säger han. Han säger även att han är klar med Sverige och flyttar hem till Argentina. Jag har varit i Malmö de senaste dagarna och tagit del av hans positiva vibrationer. Det har varit helt underbart! Men det känns konstigt att han ska åka, att han inte kommer vara här längre. Jag kommer sakna honom. Jag minns när jag såg honom första gången för snart tre år sen i Malmö och förtrollades av hans utstrålning. Snart kommer vi ha ett helt hav mellan oss.. Good luck Javier..Stockholm igen

Hamnat i Stockholm igen. Började min resa i tisdags då jag åkte till Philip och Linda i Malmö, åkte sen vidare norrut i onsdags och hamnade i huvudstaden där jag mötte Ian som jag träffade på Söderkällaren sist jag var här, i torsdags träffade jag Jennifer och co. och gick på öl- & whiskymässan där vi provade massa olika spännande ölsorter som körsbärsöl, det var något nytt för mig, supersmaskens :) prova det om ni inte redan gjort det. Fredagen blev en softardag med mycket promenerande och i lördags blev det ölmässan ännu en gång men Ian och Jesper, min host från förra gången, vid midnatt begav vi oss till medborgarplatsen och ett schyst ställe med mindre schyst bloody mary. I söndags åkte jag ut till stugan i skärgården tillsammans med mig själv, det var skönt att koppla för sig själv ett tag, tända en brasa och njuta av lugnet. Idag tog jag båten tillbaka till fastlandet och imorgon blir det att gå upp tidigt för att ta femtåget till Malmö. Har fortfarande inte bestämt mig hur, om, när jag ska ta mig vidare därifrån. Stanna i Malmö nån dag, åka till Blekinge, eller åka hem. Vi får se.

Önskar er en strålande kväll

Jag hittade skogen

När jag flyttade till Blekinge saknade jag havet men fann skogen. När jag flyttade igen återförenades jag med det underbara blå men saknade den fantastiska skogen som jag tidigare bott granne med. Men jag hörde talas om att det skulle finnas en skog även här och idag hittade jag den, en kort promenad bort. Underbart!

Imorgon blir det Malmö, träffa Philip & co. och på onsdag åker jag upp till Sthlm. SWEET!


RSS 2.0