På äventyr med små människor

Kom till Simrishamn ikväll efter några dagar i Varberg. Mina småkusiner följde med mig dit, första gången dem var där. Där har vi bl a haft utflykter, ätit god mat, räddat en fågel och haft kalas, jag har ju hunnit fylla år. Fick ett jättefint armband, presentkort, de sista tallrikarna till min servis, en extern hårddisk och ett bautafint örhänge i trä (desert iron wood) som min pappa har gjort alldeles själv till mig :)

Det inte lätt att ha två barn att ha koll på alltså, aldrig en lugn stund, hela tiden måste man se till så dem har jacka på sig när dem går ut, att dem inte blöter ner hela badrummet när dem tvättar händerna (eller vad dem nu gör, seglar i handfatet?), mata dem flera gånger om dan, lägga dem på kvällen, säga "nej vi kan inte köpa alla leksaker du pekar på för jag är inte miljonär" tusen gånger, men ändå fattar dem inte.
Men visst har det varit kul och vi har haft jättetrevligt och jag gör gärna om det igen. Men är ändå oerhört glad över att det inte är mina ungar och att jag kan lämna tillbaka dem när jag vill haha och kunna leva mitt lugna, fartfyllda spontana liv.

Imorgon blir det Blekinge och maskeradfest :) Minns vår första maskeradfest där, det var grejer det, och på måndag kommer det främmat från Stockholm.

Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0