Glad midsommar!

Det var många år sen nu, sen vi firade midsommar ute i stugan. Och det var helt klart rätt år för att åka ut för vi har haft strålande väder hela dagen. Vi har firat vid midsommarstången på fotbollsplan, ätit sill och potatis, ätit glass nere vid bryggan och njutit av värmen. Nu återstår midsommarkvällen :)
Hoppas ni haft en fin midsommarafton med!

Årets första dopp

Världens största badkruka. Det brukar vara jag. Men jag struntade i att det bara var 18° (i min värld är det kallt) och slängde mig i vattnet. Och som alltid är det ju skönt när man väl kommit i, uppfriskande om inte annat. Kanske blir det ett dopp imorgon med.


Nya vägar

Jag hade precis hunnit slå upp ögonen imorse innan telefonen ringde. Det var ... från ... som sa att jag fick komma på ett studiebesök om ca två veckor. Väl där får jag bestämma mig för om jag vill gå utbildningen. Åh det är så spännande! Det är alltid kul att få lära sig nya saker, besöka platser man aldrig varit på och anta nya utmaningar. Jag tror verkligen att detta kommer bli super. Håller tummarna och ser fram emot mitt första besök där :)

Den magiska ön...

Nu känns det att det är sommar på riktigt, väskan är packad, biljetterna bokade och väckarklockan ställd. Imorgon bär det av till Husarö, den magiska ön där solen alltid skiner. Tåget går vid sex imorgonbitti och rullar in på Stockholms central vid tio, lagom till frukost som säkerligen kommer att avnjutas på ett av stadens många café. Sen blir det att mysa runt på gatorna innan det är dags att ta båten ut på kvällen. Åh det ska bli så härligt! Har sett fram emot detta och nu är det inte många timmar kvar, så dags att knoppa!Sweden Rock

Kom tillbaka från Sweden Rock i söndags. Eller rättare sagt, festivalcampingen på Sweden Rock. En galen vecka har det varit men även en fantastiskt underbar vecka på många vis. visst, jag drog på mig världens förkylning, mådde kasst, hade en dålig sovsäck, ett tält som var lika blött inuti som utanpå, glömde äta och frös massor. Men bortsett från det kunde det nog inte varit bättre hahaha. Hoppas verkligen det blir en tur dit även nästa år. Och då vet jag att jag ska ha med mig en varmare sovsäck, bättre och framförallt större tält och varmare kläder :) Jag tänker att ett underställ i merinoull skulle sitta fint!

S¡ESTA!

Jag har aldrig riktigt lyssnat på The Hives, och inte Awolnation heller för den delen, förutom låten Sail då som varit svårt att undvika då min syster spelat den otaliga gånger för mig på högsta volym. Och visst är den bra! Så klart att vi var tvungna att se dem när dem spelade på S¡estafestivalen och grymma var dem. Helt klart det bästa framträdandet med delad första plats med The Hives, dem ägde verkligen scenen. Kategorin bästa musik, ja du, både Kapten Röd, Timbuktu & Damn!, Den Svenska Björnstammen, Maskinen, Familjen och Mayka m.fl. var amazing!

Jag och Angelica åkte ner redan på måndagen för att jobba fyra dagar som volontärer, gatevakter var yrkesrollen och tidiga morgnar, kalla nätter och regniga kvällar har vi stått och vaktat olika gater så att rätt personer kommer in och fel stannar utanför. Trots regn, kyla och för lite sömn har vi samtidigt haft väldigt roligt och det var helt klart värt det.

Så här efteråt är det konstigt nog Maskinen som etsat sig fast i hjärnan och jag kan inte låta bli att sjunga, Du Suger! Maskinen ligger inte bland favoriterna men dem har en del najs hits.

Nu ska jag strax dra på mig dojorna för att åka upp till Göteborg där jag ska möta Lucas för att hänga med honom hem till Kalmar och imorgon drar vi till Norje och Sweden Rock. Inte för att gå på festivalen utan för att hänga med allt gött folk och ha kul i några dar. Till söndag vill säga.

Vi ses därute!


RSS 2.0