S¡ESTA!

Jag har aldrig riktigt lyssnat på The Hives, och inte Awolnation heller för den delen, förutom låten Sail då som varit svårt att undvika då min syster spelat den otaliga gånger för mig på högsta volym. Och visst är den bra! Så klart att vi var tvungna att se dem när dem spelade på S¡estafestivalen och grymma var dem. Helt klart det bästa framträdandet med delad första plats med The Hives, dem ägde verkligen scenen. Kategorin bästa musik, ja du, både Kapten Röd, Timbuktu & Damn!, Den Svenska Björnstammen, Maskinen, Familjen och Mayka m.fl. var amazing!

Jag och Angelica åkte ner redan på måndagen för att jobba fyra dagar som volontärer, gatevakter var yrkesrollen och tidiga morgnar, kalla nätter och regniga kvällar har vi stått och vaktat olika gater så att rätt personer kommer in och fel stannar utanför. Trots regn, kyla och för lite sömn har vi samtidigt haft väldigt roligt och det var helt klart värt det.

Så här efteråt är det konstigt nog Maskinen som etsat sig fast i hjärnan och jag kan inte låta bli att sjunga, Du Suger! Maskinen ligger inte bland favoriterna men dem har en del najs hits.

Nu ska jag strax dra på mig dojorna för att åka upp till Göteborg där jag ska möta Lucas för att hänga med honom hem till Kalmar och imorgon drar vi till Norje och Sweden Rock. Inte för att gå på festivalen utan för att hänga med allt gött folk och ha kul i några dar. Till söndag vill säga.

Vi ses därute!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0