Men jag har ju redan fyllt 16!

Jag och mamma handlar: En väninna till henne kommer fram och pratar och mamma nämner att hon förbereder inför sin dotters konfirmation varpå hennes väninna vänder sig till mig och säger; Jasså du ska konfirmera dig.


Jag och Angelica är på gymnasiemässan: En utställare kommer fram till mig och frågar vilken gymnasielinje jag är intresserad av. När jag förklarat att jag bara är här som sällskap till min syster säger hon; Ursäkta, ja men det ser jag ju att du redan har börjat gymnasiet.


Varbergs teater: Jag är intresserad av en viss föreställning och frågar vad det kostar. Damen svarar; Ja för dig blir det bara 50 kronor. Vilket gäller upp till 16 år får jag sen veta.


På solariet: När jag går in möts jag av städerskan som säger att de har 16 årsgräns, men hon lovar att inte berätta för någon.


Välkommen hem till mig på 16 års-kalas i år!


Loch Ness badar fortfarande..

Mud betyder arg på engelska.

Mödomshinnan är en hinna.

Bomull kommer från lamm.

 

Det är några av de saker min lillasysters lärare lär ut i skolan. Det är ju skrämmande. Vad är det för kvalitet på utbildningarna egentligen?


Då var det slut. Nästa blad!

Vaknade imorse till en ledig dag. Igår var det sista dagen på kursen i Halmstad, vilket vi firade med rabarberpaj och kaffe. Men lite sorgligt var det att skiljas åt efter en otroligt kul tid tillsammans. Det har verkligen varit en givande, intressant och spännande kurs. Ett stort tack till Lennart och Peter som delat med sig av sina kunskaper. Ser fram emot resan till Arvika ;)

Visst blir man glad.

Solen är uppe före mig, naturen har vaknat, jag är glad, plommonträdet blommar.
Japp, det är rätt årstid.

 


Efter några glas för mycket...

är det skönt att komma hem och krypa ner i sängen under det fluffiga täcket. 

En god natt önskar jag dig.RSS 2.0